Compleet verzorgde Mexicaanse themafeest

Kleurrijke Mexicaanse themafeest

Zo kan uw feest eruitzien:
Bij aankomst word je begroet door onze vrolijke Mariachi band, die je meteen in de juiste stemming brengt. Terwijl je geniet van een welkomstdrankje, kun je rondkijken en de feestelijke decoraties bewonderen, waaronder Mexicaanse vlaggen, papieren bloemen en sombrero's.

Vervolgens serveren we een heerlijk buffet met Mexicaanse specialiteiten, waaronder tacos, enchiladas, guacamole en salsa. Al ons eten wordt vers bereid en met zorg gepresenteerd. We bieden ook vegetarische en glutenvrije opties aan, zodat iedereen kan genieten van het eten.
Terwijl je smult van het eten, kun je genieten van de muziek van onze professionele Mexicaanse DJ. Hij draait een mix van traditionele en moderne muziek, waardoor de dansvloer gegarandeerd vol komt te staan.

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook een fotobooth met Mexicaanse accessoires, waar je leuke foto's kunt maken met je vrienden en familie. En voor degenen die durven, hebben we ook een piñata, die gevuld is met lekkernijen.

Kortom, ons compleet verzorgde Mexicaanse themafeest is een geweldige manier om de cultuur van Mexico te ervaren. We zorgen voor alles, zodat jij en je gasten alleen maar hoeven te genieten van de feestelijke sfeer en heerlijk eten. Boek ons feest vandaag nog en ervaar de smaken en geluiden van Mexico!

Kijk ook eens op:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [Click hier voor Whatsapp]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).